Jump to content

Sealvester

New Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Favorite Fire Emblem Game
    Radiant Dawn

Member Badge

  • Members
    Duck
  1. Changing the map PNG to the new one in the wiki fixed the issue for me, and yeah I cloned the Git repo to get the engine. Thanks for the extra information on this specific issue!
  2. I think I'm running into the same issue hinka is. What I did to get this error is as follows: 1. I load the debug level and import a map png. 2. I add a unit to the map. 3. Save, and watch my terminal puke: Saving D:/FEHacking/lex-talionis/Editor/../Data/LevelDEBUG/MapSprite.png (a 240x160 image)... libpng error: profile 'sRGB': 2000000h: length does not match profile Loading D:/FEHacking/lex-talionis/Editor/../Data/LevelDEBUG/MapSprite.png (a 0x0 image)... Saved LevelDEBUG QPainter::begin: Paint device returned engine == 0, type: 3 QPainter::end: Painter not active, aborted QPainter::begin: Paint device returned engine == 0, type: 3 QPainter::end: Painter not active, aborted QPainter::begin: Paint device returned engine == 0, type: 3 QPainter::end: Painter not active, aborted QPainter::begin: Paint device returned engine == 0, type: 3 QPainter::end: Painter not active, aborted QPainter::begin: Paint device returned engine == 0, type: 3 QPainter::end: Painter not active, aborted QPainter::begin: Paint device returned engine == 0, type: 3 QPainter::end: Painter not active, aborted For reference that map sprite I'm importing is the same png image that's on the GitLab wiki (fe8map1.png). It looks like a sRGB error causes the level's MapSprite to get overwritten with a 0x0 png (which explains why QPainter flipped its lid). Here's my startup: pygame 1.9.6 Hello from the pygame community. https://www.pygame.org/contribute.html Debug: 1 ERROR! No words.txt file found in the data directory. Version: v0.9.3.14 libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile libpng warning: sBIT: invalid Setting Seed 0 A bunch of KeyErrors for other and enemy2 team map animations are printed (no idea if that's expected behavior or not), and after that is this: Loading ..\Data\LevelDEBUG/MapSprite.png (a 0x0 image)... Properties Units QPainter::begin: Paint device returned engine == 0, type: 3 QPainter::end: Painter not active, aborted I'm almost positive that sRGB profile error is what's causing this. I wonder if it's because of a PyQt5 update. My PyQt5 is Version: 5.14.1, could that cause issues? Or is it something weirder? Oh yeah and hi I like your engine/fangame.
×
×
  • Create New...