Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Problems'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Links
    • Serenes Forest Code of Conduct
    • Mistakes or Errors on the Site
  • Important Forums
    • Announcements
    • Member Feedback
    • Site Content
  • General Forums
    • Introductions
    • General
    • Far from the Forest...
    • Creative
    • Fan Projects
    • General Gaming
  • Fire Emblem Forums
    • General Fire Emblem
    • NES and SNES Era
    • GameBoy Advance Era
    • GameCube and Wii Era
    • Nintendo DS Era
    • Nintendo 3DS Era
    • Fire Emblem: Three Houses
    • Fire Emblem Heroes
    • Fire Emblem Warriors
    • Tokyo Mirage Sessions #FE Encore
  • Miscellaneous
    • Forum Graveyard

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Location

Found 3 results

  1. Somebody please help me. I'm using tiled and every time I try to insert a map with map changes, it tells me that the ID was not located. I am using the newest version of Tiled and a very descriptive explanation would be extremely helpful. I can't find a video on it anywhere and all of the written tutorials are based on an older version of tiled that I do not have. PLEASE HELP :'( I think the main problem I have is how do I set the ID? because in the tutorial it shows the ID as a property and the # (ie. 0 or 1 or etc) as a value. Yet it doesn't explain whether that value should be a bool, int, float, or string. (It can't be a bool and I doubt it's a float.) But even though I've tried all options it tells me the ID is wrong. I don't have the same version as in the tutorial for tiled since it's an older version, so I'm thinking that may be the problem. TL:DR I cannot get the ID's to work. It ask me to use int/string/bool/float for the value, and everything is so confusing....
  2. I have two problems... My first problem is weird..I'm trying to insert Eliwood's recolor (with light blue hair) but i'm getting all sorts of weird results. I then tried inserting Amelia in its place and exact location (D01000) but she looked ok. My second problem it's a dancer class map sprite problems. When she runs she looks ok and when she's standing still, but when I put the cursor over her she looks like that second image. sorry about the priest I was just trying to see if I was inserting things wrong but he passed my test.
  3. Yeah... been playing Smash for the 3DS and my Circle pad just went out of the place it shoud be. I saw other Circle Pad problems, but is there a way to repair it? Or do I have to get another 3DS?
×
×
  • Create New...