Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'battle script'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Links
    • Serenes Forest Code of Conduct
    • Mistakes or Errors on the Site
  • Important Forums
    • Announcements
    • Member Feedback
    • Site Content
  • General Forums
    • Introductions
    • General
    • Far from the Forest...
    • Creative
    • Fan Projects
    • General Gaming
  • Fire Emblem Forums
    • General Fire Emblem
    • NES and SNES Era
    • GameBoy Advance Era
    • GameCube and Wii Era
    • Nintendo DS Era
    • Nintendo 3DS Era
    • Fire Emblem: Three Houses
    • Fire Emblem Heroes
    • Fire Emblem Warriors
    • Tokyo Mirage Sessions #FE Encore
  • Miscellaneous
    • Forum Graveyard

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Location

Found 1 result

  1. I'm trying to make a battle animation of a sprite I made for the tactician. I have the sprite sheet already made and now I'm in the process of putting it in the game to animate it. My issue is the FeAdv wont let me. I've been reading the Ultimate Tutorial by blazer which tells me I need 16 colors or less and a script with commands. In the tutorial Blazer kindly gave all the commands for you to copy and paste between the dash lines which I did. Blazer said to test out the standing frame first so put that in the game before you make any others. This is what I have been trying to do. I went over that Pdf constantly over 5 times trying to figure what I'm doing wrong and I'm at a complete loss here. Now on to my problem when I'm in the animation creator on FeAdv I load the script then press save to file. I get an error and I try again and again. Then I try something else I insert my standing frame and woo I finally get some progress guessing I was suppose to do that anyway right? >.< Then I load the script and click save to file and then I get Error incomplete animation! I tried it over and over going over my work seeing if I did anything wrong. I went through the check list blazer put and everything is correct as far as I can see. So can someone please help me out here? I'm really new at this to so forgive me for being a noob. UPDATE: Down in the replies I have added the script and screenshots so if anybody has the time I would really appreciate the help thank you in advance.
×
×
  • Create New...