Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'script error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important Links
    • Serenes Forest Code of Conduct
    • Mistakes or Errors on the Site
  • Important Forums
    • Announcements
    • Member Feedback
    • Site Content
  • General Forums
    • Introductions
    • General
    • Far from the Forest...
    • Creative
    • Fan Projects
    • General Gaming
  • Fire Emblem Forums
    • General Fire Emblem
    • NES and SNES Era
    • GameBoy Advance Era
    • GameCube and Wii Era
    • Nintendo DS Era
    • Nintendo 3DS Era
    • Fire Emblem: Three Houses
    • Fire Emblem Heroes
    • Fire Emblem Warriors
    • Tokyo Mirage Sessions #FE Encore
  • Miscellaneous
    • Forum Graveyard

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Location

Found 1 result

  1. Hello. So, i'm a complete noob at hacking and i'm currently testing a "custom" animation for FE7. At first, i decided to just edit an existing sprite to see if it would work. I chose the beta Lyn Durandal animation and started editing few of the frames. I used paint.net and it worked fine. I got a few frames ready and i wanted to test them before doing any more of them. However, i'm having problems with editing the script. As i said, i just started and don't know that much about hacking. I've got the "standing" sprite working fine, but only 1-2 of the frames i made work. If i put any of the others into the script, FEditor Adv will just say "Unexpected error loading or reading the script." I have checked the sprites i use. They have the correct size, file type and the palette should have less than 16 colours. I don't know if the problem is in the script i've used. I got the example one from the Ultimate Tutorial, but i don't fully understand it and i don't know where to put all of the frames. I know this sounds stupid, but everyone has problems when they start... i hope someone can help me. Here's a link to the script, so you can see if i made a mistake: http://pastebin.com/WtdVnDxK Also, here's a few screenshots so you can see that a few frames work. And if you need the sprites to see if there's any errors, here they are: http://imgur.com/a/q3D1u thanks.
×
×
  • Create New...