Jump to content

Recommended Posts

I'm playing through FE4 (Project Naga translation), and I'm currently on chapter 5. For some reason about half way through the chapter my game suddenly stopped showing the movement grid and attack range for all characters. I have no idea what caused this and it's quite a big hindrance to the gameplay. Anyone know what caused this and how to fix it? (Gif attached is an example of the glitch.)

60f23f90bc38857e40cfafcf12441019.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Irysa said:

Which emulator are you using, and could you have possibly disabled a sprite layer?

I'm using Snes9x, and I'm not sure what sprite layers are?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you're on snes9x then press 3 and it will turn that layer back on and enable your grid. You probably hit 3 accidentally.

Edited by Irysa

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Irysa said:

If you're on snes9x then press 3 and it will turn that sprite layer back on and enable your grid.

fuckin yeet thanks bro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...